Lajme

AKSHI krijon platformën “Infermierë për Shqipërinë”

Në një aktivitet promovues zhvilluar pasditen e 10 janarit, u prezantua platforma “Infermierë për Shqipërinë”, e cila do t’u vijë ...
Lexoni më tepër

29 dokumentet që nuk kërkohen më në sportelet shtetërore

Portali unik qeveritar e-Albania, sporteli virtual i ofrimit të shërbimeve publike të shtetit shqiptar dedikuar qytetarëve e bizneseve, ofron tashmë ...
Lexoni më tepër

e-Albania, qytetarët më pak dokumente në letër para noterëve

Në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit këtë të mërkurë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes kreut të AKSHI-t, znj ...
Lexoni më tepër

Vula elektronike, tjetër premtim i mbajtur

Një tjetër premtim i mbajtur për lehtësimin e procedurave për qytetarin dhe biznesin në marrjen e shërbimeve që ofrohen sot ...
Lexoni më tepër