Kreu

“Startup – Inovacioni – E ardhmja”

“Startup – Inovacioni – E ardhmja”

Karçanaj: Mbështetje për projektet më të mira inovatore. Së shpejti, ju sjellim risitë e “Innovation Hub” Nën organizimin e Agjencisë Kombëtare
Për më tepër
Samiti i Shkupit, Shqipëria: Iniciatore për krijimin e platformës rajonale të ndërveprimit

Samiti i Shkupit, Shqipëria: Iniciatore për krijimin e platformës rajonale të ndërveprimit

Shqipëria është rasti më i mirë në ndërveprimin instucional dhe shkëmbimin e të dhënave njëkohësisht mes sistemeve të tyre, kjo
Për më tepër
30 dokumentet që nuk kërkohen më në sportelet shtetërore

30 dokumentet që nuk kërkohen më në sportelet shtetërore

Portali unik qeveritar e-Albania, sporteli virtual i ofrimit të shërbimeve publike të shtetit shqiptar dedikuar qytetarëve e bizneseve, ofron tashmë
Për më tepër
AKSHI krijon platformën “Infermierë për Shqipërinë”

AKSHI krijon platformën “Infermierë për Shqipërinë”

  Në një aktivitet promovues zhvilluar pasditen e 10 janarit, u prezantua platforma “Infermierë për Shqipërinë”, e cila do t’u vijë
Për më tepër
e-Albania, qytetarët më pak dokumente në letër para noterëve

e-Albania, qytetarët më pak dokumente në letër para noterëve

  Në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit këtë të mërkurë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes kreut të AKSHI-t, znj.
Për më tepër
Vula elektronike, tjetër premtim i mbajtur

Vula elektronike, tjetër premtim i mbajtur

  Një tjetër premtim i mbajtur për lehtësimin e procedurave për qytetarin dhe biznesin në marrjen e shërbimeve që ofrohen sot
Për më tepër

Shërbime

Infrastruktura

GOVnet është rrjeti që mundëson komunikim të sigurt dhe internet institucioneve qeveritare

DataCenter-i Qeveritar

DataCenteri Qeveritar ofron shërbime bashkëkohore dhe resurse virtuale për të gjitha institucionet shtetërore

e-Qeverisja

e-Qeverisja, një realitet edhe në Shqipëri falë portalit unik qeveritar e-Albania.

220
Institucione të lidhura në rrjetin GOVnet
390
Faqe qeveritare të hostuara në DataCenter-in e AKSHI-t
450
Shërbime elektronike të ofruara në portalin qeveritar e-Albania

Publikime

Karçanaj: Dokumentacionet online po lenë pas ato në letër
28 Qershor 2018
Karçanaj: Së shpejti, biznesi mund të kryejë online pagesa tatimore
26 Korrik 2018
16 Korrik 2018
Rama: Shkurtim drastik të dokumenteve dhe shpenzimeve
11 Qershor 2018
Shpallen fituesit e edicionit të tretë të Konkursit të Turizmit